Navigáció átugrása.
Címlap

Kedves Vendégünk! Köszöntjük az L. G. White Interaktív Művészeti Világ Egyesület (LGW) oldalán!


Az L. G. White Interaktív Művészeti Világ Egyesület (LGW) egy speciálisan összefüggő hosszútávú élményprojekt, melynek küldetése a társadalom valamennyi rétegében megteremteni egy új értékharmóniát a szépség és az eredetiség jegyében.


Az LGW közhasznú egyesület politikai és vallási hovatartozástól független, semmilyen szervezet befolyása alatt nem áll, célkitűzéseit programjainak nemzetközi pártoló tagjai, támogatói együttműködésével valósítja meg.

1% - 1 mérföld

Az L. G. White Interaktív Művészeti Világ Egyesület adója 1%-ára jogosult nonprofit civil szervezet. A támogatásokat az Egyesület közhasznú céljainak
megvalósítására fordítja.

Köszönjük.

Dear Visitor, we are pleased to meet youL. G. White World of Art Association (LGW) is a specifically related long term theme project; its mission is to create a new harmony of values in all social classes, in terms of beauty and originality.

LGW is a nonprofit association free from any political or religious views, influenced by no other organisation. LGW’s aims are realised in cooperation with its supporters and international partners.

Tartalom átvétel